
PŠENIČNÉ KVASNICOVÉ TMAVÉ
Restování a opatrná karamelizace speciálního pšeničného sladu, to je základ tmavého orginálu. Výsledkem je vyvážená, jemně kořeněná příchuť kvasnicového piva, kterou si zamiluje i ten, kdo jinak dává přednost světlému.
BARVA | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AROMA | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOŘKOST | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SLADOVOST | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALKOHOL | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STUPŇOVITOST | 11,8 °P |
ALKOHOL | 5,2 % vol |
HOŘKOST | 12 IBU |
KVAŠENÍ | Svrchní |
SLOŽENÍ | Voda, slad, chmel a kvasnice |
CHMEL | Hallertauer |
SLAD | Pšeničné, ječmenné, restované slady |
KVASNICE | Maisel's Weisse, svrchního kvašení |